banner
Dom » Proizvod > Zdravstveni proizvodi > Ginseng
Kategorija proizvoda

Korejski crveni Ginseng

korejskog ginsenga jestivo metoda (A) gulaš služio. Će korejskog ginsenga rezan 2mm, u zdjelu, s vodom, zapečaćen zdjela, smještena u loncu pari gulaš 4 do 5 sati uzeti. (B) za žvakanje. Za 2 do 3 komada od korejskog ginsenga sadržane u ustima žvakati, Sheng Jin Osvježavajući, slatko i...

Pošaljite upit

Korejski ginseng jestivo metoda

(A) poslužuje gulaš. Će korejskog ginsenga rezan 2mm, u zdjelu, s vodom, zapečaćen zdjela, smještena u loncu pari gulaš 4 do 5 sati uzeti.

(B) za žvakanje. 2 do 3 komada od korejskog ginsenga sadržane u ustima žvakati, Sheng Jin Osvježavajući, slatko i ukusno, je najjednostavnije uzeti.

(C) Brušenje. Se melje u fini prah korejskog ginsenga, proguta svaki dan, ovisno o količini pojedinih Ustava, obično 1 do 1,5 grama svaki put.

(D) crveni čaj. Će biti urezan na tanke kriške korejskog ginsenga, zdjela ili čašu sa kipućom vodom, Začepljen poklopac 5 minuta nakon uzimanja.

(5) vina. Bit će korijen korejskog ginsenga može se izrezati na tanke ploške u bocu sa 50 do 60 stupnjeva bijelo vino promočiti, svakodnevno po potrebi uzeti.

(6) pirjana hrane. Korejski ginseng često popraćena određene gorak okus, ako ginseng i nemasno meso, ribe, ribe i druge kuhanje gulaš može eliminirati gorak okus, njegovanje tijela.

 

metoda skladištenja korejskog ginsenga

korejskog ginsenga je općenito nije lako biti zastario, ali mora ostati suha, sunce da pokrije bijeli papir, kako ne bi promjena boje, može biti instaliran u drvenoj kutiji ili porculan zapečaćena prtljage. Kako bi se izbjegla vlaga, treba sušiti na vrijeme, zbirka zapečaćen u porculan, održavati izvorne boje i bez gubitka prehrane. Svaki dan kišne sezone, najbolje na hladnjak na hladnom, mogu se čuvati u spremniku za vapno, ali ne u direktnom kontaktu sa u živo vapno, vapno ne stavim previše (oko 1/4 spremnika). Jer Korejski ginseng je previše suha i lako slomiti, uzrokujući gubitke. Prekrasna ginsenga ako to je čišćenje, može se koristiti u mikrovalnu grijanje može biti ublažene, nož kriške od hrane i skladištenje

Podijeliti na tri vrste metode očuvanja samo za referencu:

očuvanje 1 mahovina: ovo je veliki broj sačuvan u sjeni korejskog ginsenga metoda, ginsenga i mahovina u slojevima put u okvir ili kontejner, sprej puni vode, možete spremiti tjedno

2 pijesak sačuvana: to je dug put za spremanje korejskog ginsenga u jesen. Odgovarajuće mokri pijesak, ginsenga sloj sloj pokopan u hrpi čistom pijesku kupca da spasi više od mjesec dana.

3 papir prtljage: korejskog ginsenga u crtić s konja gnoja papira, pohranili u nedostatku mnogo klimatske promjene u skladištu ili podrumu, tako da mogu spasiti od jeseni do zime.

I klima izolacija, suhi pečat, vlage kontrolu štetočina. razdoblja pohrane korejskog ginsenga je obično 5-10 godina, metoda ispravno, može pohraniti više od 10 godina, djelotvornost sastojaka je gotovo isti.

 

1

Korejski ginseng

10 tisuća – 100 tisuća

1

3,57

2

ginsenga Koreja

1000-10 tisuća

0,34

2,35

3

korejskog ginsenga u prahu

100-1000

1

3.11

4

Korejski panax ginseng

1000-10 tisuća

0,59

2,88

5

najbolji korejskog ginsenga

100-1000

1

2,66

6

najbolji dodatak korejskog ginsenga

10 – 100

0,88

3.87

7

bijeli korejskog ginsenga

100-1000

0,93

4.83

8

Korejski crveni ginseng u prahu

9

najbolji Korejski crveni ginseng

10

Korejski crveni ginseng dodataka

11

Korejski crveni panax ginseng

12

narezane Korejski crveni ginseng

13

Korejski crveni ginseng korijen na prodaju

14

Korejski crveni ginseng za prodaju


Hot Tags: Korejski crveni ginseng, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, trgovina na veliko, Nabava, niska cijena

Upit