banner
Dom » Proizvod > Bilje > Roštilj bilja
Kategorija proizvoda

Caulis Bambusae U Taeniam

【Ime kineske medicine】 Caulis Bambusae U Taeniam zhuru 【Engleski naziv】 Bambusae Caulis U Taeniasu 【Izvor】 Gramasto biljka Greengrass bighead bambus bambusa stablaBambusa tuldoides Munro interlaminar. 【Morfologija bilja】 Zeleni bambus: Evergreen oblik drveta. Stabla su grupisana, vrh je malo ...

Pošaljite upit

【Ime kineske medicine】 Caulis Bambusae U Taeniam zhuru

【Engleski naziv】 Bambusae Caulis U Taenias

【Izvor】 Gramasto biljka biljke bambusove bube velike grane bambusove bambusove bambusove tuldeides Munro interlaminarne.

【Morfologija bilja】 Zeleni bambus: Evergreen oblik drveta. Stabljika su grupisana, vrh je blago savijen i bela kada je mlada. Culm stabljike i stabljike su osjetile vunom, a stabljike su bile dugačke, kraće od internodija, exfoliative, a zadnji deo plašta bio glabrousan. Izuzetne uši. Listovi su usko trouglasti. Filijale su grupisane i glavna grana je deblja i duže. Šrafovi sa 3 do 4 lišća, list lista usko lanceolat, glabrous iznad, gusto pubescent ispod. Cvjetne grane imaju pojedinačne ili grupisane lažne spikelete po odeljku, gotovo cilindrične i blago komprimirane, vrh vrhova, bledo zelene, spikelete 5-8 cvijeća. Veliki bambus: Evergreen drveće. Između festivala i festivala mikro- "Zigzag" fleksije, najviše sagginga. Festival je gusto pokriven smeđom-crnom osjetljivom vunom; pletenica je velika, gotovo kožana kada je mlada, sa tamno smeđim ščetinama na leđima, tvrdi papir u starim danima; uši su izuzetno male. Pukotine ivica jezika. Mali loquat listovi, ovalni lanceolat. Grane su grupisane, glavna grana je debela i duga, a granule imaju 7-10 listova; listovi su pravougaoni i lanceolatni i imaju ih na malim vlaknima. Cvijeće grane imaju pojedinačne ili grupisane lažne spikelete po odeljku, pravougaone i lanceolate, žućkasto zelene i suve travnate. Sadrži 6-10 cvijeća.

[Originalna distribucija] Caulis Bambusae U Taeniamu rođen je u ravnicama ili brdima, obično kultivisanje bambusa. Nalazi se u južnoj Kini, kao što su Guangdong i Guangxi.

Prerada se obrađuje tokom cele godine, uklanjaju se sveže stabljike, koža se uklanja, a malo zeleni srednji sloj se ošamljuje u filamente ili seče na tanke delove, pakuje u snopove i osuši. Prva se zove "sanzhuru", a druga se zove "qizhuru".

【Herb osobine】 Curly grudve, neregularne filamente ili trake. Široka i uža debljina, svetlo zelena ili žuto-zelena. Caulis Bambusae U Taeniamis svetlo, fleksibilno i fleksibilno. Gas je lagan i taman.

【Klinička aplikacija】 Caulis Bambusae U Taeniam se koristi za lečenje sputuma, kašlja, sputuma, groznice, povraćanja, konvulzija, nesanice, apopleksije, slabosti jezika, povraćanja želuca, otpornosti na trudnoću, pokreta fetusa.

Farmakološke studije inhibiraju aktivnost cAMP fosfodiesteraze i antimikrobnu aktivnost.

[hemijski sastav] Caulis Bambusae U Taeniamu sadrži polisaharide, aminokiseline, fenolne supstance, smole, flavonoide, tereftalnu kiselinu-2'-hidroksietil metil estar, koniferaldehid, 2,5-dimetoksi benzohinon, p-hidroksibenzaldehid, singaldehid, p-kumarinska kiselina , ferulinska kiselina, vanilinska kiselina.


Ključna reč

Avg. Mesečna pretraga (samo tačno usklađivanje)

Konkurencija

Predložena ponuda

Impr. podeliti

Organski impr. podeliti

Organic avg. pozicija

Na račun?

U planu?

Extracted From

caulis bambusae u Taeniam

10 - 100

0.02

N

N

zhu ru

100 - 1000

0.03

N

N

tabashir bambus

100 - 1000

0.84

3.39

N

N

caulis bambusae

10 - 100

0

N

N

bambusova oštrica

10 - 100

0.24

N

N

tabašir bambus ekstrakt

10 - 100

N

N

jhuru

10 - 100

0.02

N

N

Hot Tags: caulis bambusae u Taeniam, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kupovina, niska cijena

Upit