banner
Dom » Proizvod > Biljne Ekstrakte
Kategorija proizvoda
Griffonia semenski ekstrakt

Griffonia semenski ekstrakt

【Ime proizvoda】: Gana semenski ekstrakt 5HTP (5-hidroksi triptofan) [Latinsko ime]: Griffonia simplicifolia [lokacija za ekstrakciju]: uvoz mahunastog grmlja Gana Griffonia simplicifolia suho seme 【Glavne komponente】: 5-hidroksitriptofan (5HTP, 5- hidroksitriptofan) 【CAS NO】: 56-69-9 【Spot ...

Pošaljite upit

【Ime proizvoda】: Gana semenski ekstrakt 5HTP (5-hidroksi triptofan)

[Latinsko ime]: Griffonia simplicifolia

[Mjesto za ekstrakciju]: uvoz mahunastog grmlja Gana Griffonia simplicifolia suhih semena

【Glavne komponente】: 5-hidroksitriptofan (5HTP, 5-hidroksitriptofan)

【CAS NO】: 56-69-9

【Specifikacija mjesta】: ekstrakt semena Gane 10: 1, 20: 1, 30: 1; 5-hidroksitriptofan 98% HPLC

Izgled: beli prah

Miris: poseban

【Properties Properties】: Klasa od belog do belog finog praha, 100% do 80 meshova

【Formula】: C11H12N203

【Detekcija】: HPLC / UV

【Rastvorljivost: Ne rastvara se u vodi, rastvorljiv u alkoholu

[Izvor sirovina]: seme sa gane u tropskim oblastima, nabavka sirovina od decembra do februara sledeće godine

【Pakiranje proizvoda: 1kg / aluminijumske folije, 25kg / kartonske bubnjeve; mogu biti prilagođeni prema zahtevima kupca.

Uslovi skladištenja: Zatamnjenje treba zapečatiti, čuvati na suvom, hladnom i dobro provetrenom mestu, važeću dve godine.

Klinička primjena

Anti-depresija, trankvilizatori

5-HTP je prekursor hormona koji se naziva serotonin u ljudskom tijelu i pomaže u balansiranju telesne proizvodnje takvih hormona. "5-HTP je prirodno prisutna aminokislinska supstanca u mnogim Ishrani koja sadrži proteine, 5 - hidroksitriptofan može poboljšati aktivnost 5-hidroksitriptamina. Serotonin, hormon koji se izlučuje mozak, utiče na naše emocije, spavanje i apetit i uzrokuje 5-hidroksitriptofan radi održavanja normalnog stanja serotoninskog poremećaja u telu.Tako je sadržaj prenizak, lako je poremećaj melanholija, anksioznosti i poremećaja spavanja.5-hidroksitriptofan Može povećati proizvodnju serotonina u moždanim ćelijama, čime se povećava sadržaj 5-hidroksitriptamina 5-hidroksitriptophan proizvodi serotonin u ljudskom tijelu, što je od pomoći normalnim neurološkim važnim supstancama i funkcijama mozga.Serotonin može pomoći u spavanju, a također može efikasno kontrolirati bol i može liječiti depresiju.

2. Da bi se smanjio stres i poboljšao san: 5-hidroksitriptofan se takođe uspešno koristi za lečenje poremećaja spavanja. S obzirom na to da je serotonin prethodnik melatonina, prirodni hormon koji reguliše ciklus spavanja i budnosti, kako se nivo melatonina povećava, nivo melatonina se povećava, čineći spavanje slatkije. Efekat 5-hidroksitriptopana i SSRI je sličan,

3. Gubitak težine: Možete efikasno kontrolisati apetit i poboljšati osetljivost centra za zasiđivanje, kontrolu ishrane u procesu gubitka telesne mase, smanjenje gladi, lakši postizanje gubitka težine, trenutni popularni dodatci prehrambene masti. Za ljude koji žele izgubiti težinu je veliki blagoslov.

4. Pored tradicionalnih medicinskih funkcija i anti-depresije, ali i gubitka težine, zavisnosti, poboljšanja sna, ublažavanja predmenstrualnog sindroma (PMS), liječenja migrene i drugih funkcija.


Hot Tags: ekstrakt semena griffonia, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kupovina, niska cijena

Upit