banner
Dom » Proizvod > Biljne Ekstrakte
Kategorija proizvoda
Prah granata

Prah granata

【Ime proizvoda】 šipak ekstrakta šipke 10: 1 【Engleski naziv】 Ekstrakt šipka 【latinsko ime】 Punica granatum L. 【lokacija za ekstrakciju】 Ovaj proizvod je biljka narena Punica granatum suva kore ili ekstrakt semena Glavne komponente antocijanina, polifenola narena, kiselina 【Formula】: ...

Pošaljite upit

【Ime proizvoda】 šipak ekstrakta šipke 10: 1

【Engleski naziv】 Ekstrakt granule

【Latinsko ime】 Punica granatum L.

【Lokacija za ekstrakciju】 Ovaj proizvod je biljka narena Punica granatum osušene pilinge ili ekstrakt semena

Glavne komponente antocijanina, polifenola narave, elaginske kiseline

【Formula】: C14H6O8

[Aktivni sastojak] ellagic acid elagic acid, polyphenols Polyphenols

Ostale specifikacije Ellagic Acid 40% (HPLC), polifenoli Polifenoli 40% (UV); 5: 1, 10: 1, 20: 1

【Detekcija】 HPLC / UV

【Properties Properties】 smeđi žuti prah

【Pakiranje】 1kg / aluminijumske folije torba, 25kg / karton bubanj

Uslovi skladištenja trebali bi biti zaptiveno svjetlo, uskladišteno na suvom, hladnom i dobro provetrenom mjestu.

【Rok trajanja】 2 godine

Primjene: čvrsta pića, mlečni proizvodi, instantna hrana, puhana hrana, začini, peciva, hrana za snijeg, hladna hrana i hladna pića.

[Farmakološki efekti] prevencija i lečenje karcinoma debelog creva, raka jednjaka, raka jetre, raka pluća i raka kože i jezika i drugih bolesti; može poboljšati imunološku funkciju tela; antihipertenzivni i sedativni efekat. Za medicinu i kozmetiku, kao antioksidante, sa anti-kancerom i inhibiraju virus.


Funkcija ekstrakta lukovice od kora

1. Anti-karcinogeni efekat, elaginska kiselina može inhibirati metaboličku aktivnost kancerogenih sredstava, olakšati toksičnost kancerogena.

2. Inhibicija virusa humane imunodeficijencije

Antioksidativni efekat

4. efekat beljenja

5. Buck, sedativni efekat

Funkcija ekstrakta semena limete

Ekstrakti polifenola semena narena su klasa moćnih antioksidanata koji pomažu u poboljšanju elastičnosti i elastičnosti kože i jačanju arterija, vena i kapilara.

1. Povećati vitalnost kapilara i povećati kapilarni zid

Polifenoli semena grančice mogu pomoći u jačanju vaskularnih zida i poboljšanju cirkulacije, poboljšavajući cirkulaciju bolesnika sa moždanim udarima, dijabetesom i artritisom, pomažući endotelnoj oblogi u oblasti umjetnosti da se odupru vezanju mutantnih supstanci koje mogu izazvati kardiovaskularne bolesti.

2. poboljšati glatku i elastičnu kožu

Kolagen je glavni protein koji se nalazi u koži, a tekstura kože je usko povezana. Polifenoli semena narena pomažu koži da se suprotstavi slobodnom radikalu i oštećenju enzima koji degradiraju kolagene. Ova zaštita može pomoći sprečavanju prevremenog stvaranja kožnih bora zbog gubitka elastičnosti kože.

3. Smanjiti dijabetičku retinopatiju i poboljšati vid

Dijabetes je podložan komplikovanim arterijama i utiče na retino. Polifenoli semena semena već dugi niz godina koriste za dijabetičku retinopatiju i poboljšavaju vid.

4. smanjiti proširene vene

Smanjivanje krhkosti krvnih sudova, polifenoli semena kalupa mogu pomoći u sprečavanju modrica i mogu prouzrokovati varikozne vene.

5. Pomoći poboljšanju funkcije mozga

Polifenoli semena semena mogu biti važni za funkcionisanje mozga, ne samo zbog njihove vaskularne zaštite, već i zato što su među redovnim antioksidantima u ishrani koji mogu zaštititi moždane ćelije direktno kroz krvno-mozgu barijeru. Jačanje kapilara i drugih krvnih sudova može pomoći u sprečavanju moždanog udara.

6. boriti se protiv artritisa i smanjiti rizik od flebitisa

Polifenoli semena semena pomažu u poboljšanju zajedničke fleksibilnosti i pomoći popravljanju kolagena u vezivnom tkivu, a sportisti mogu biti zainteresovani za ovu osobinu. Pored toga, može pomoći u smanjenju upale uzrokovane povredom. Polifenoli semena narena takođe mogu inhibirati oslobađanje histamina, čirevi stresa i arterijske povrede.


Hot Tags: prah šipka, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kupovina, niska cijena

Upit