banner
Dom » Proizvod > Biljne Ekstrakte
Kategorija proizvoda
Ekstrakt kvasca

Ekstrakt kvasca

[Ime proizvoda] Ekstrakt kvasca [Product Concept] Kvasac ekstrakt je hranljiva višenamenska umami i poboljšanje ukusa od pekarskog kvasca, pivskog kvasca i originalnog kvasca. [Uvod] Ekstrakt kvasca je vrsta prirodnog ekstrakta kvasca koji sadrži mnoge male molekule kao što su ...

Pošaljite upit

[Naziv proizvoda] Ekstrakt kvasca

[Product Concept] Kvasac ekstrakt je hranljiva višenamenska umami i poboljšanje ukusa od pekarskog kvasca, pivskog kvasca i originalnog kvasca.

[Uvod] Ekstrakt kvasca je vrsta prirodnog ekstrakta kvasca koji sadrži mnoge male molekule kao što su amino kiseline, peptidi, nukleotidi i vitamini koji su ekstrahovani iz proteina, nukleinske kiseline, vitamina, supstanci aktivnih sastojaka. Sadržaj amino kiselina više od 30%, ukupni protein više od 50%, nukleotidi 10%.

[Ostale specifikacije] Ekstrakt 10: 1, 20: 1; Kvas bogat cinkom, kvasac obogaćen s selenom; kvasac ukrašen brašno

[Pakovanje] vreća od 1kg / aluminijumske folije, 25kg / kartonski bubanj

Uslovi skladištenja trebali bi biti zaptiveno svjetlo, uskladišteno na suvom, hladnom i dobro provetrenom mjestu.

[Rok trajanja] 2 godine


Primjene: čvrsta pića, mlečni proizvodi, instantna hrana, puhana hrana, začini, peciva, hrana za snijeg, hladna hrana i hladna pića.

Ekstrakt kvasca zasnovan je na kineskoj farmakopeji koristeći kvasac bogat hranom kao sirovinu, koristeći autolizu, enzimolizu, separaciju, koncentraciju i druge savremene biološke tehnologije, ćelije kvasca u degradaciji proteina, nukleinskih kiselina i rafinisane u smeđe- rastvorljiva pasta ili svetlo žuti prah čistih prirodnih proizvoda. Glavne komponente peptida, amino kiselina, aroma nukleotida, vitamina B i elemenata u tragovima. Je odlična prirodna aroma koja ima široku primenu u prehrambenoj industriji. Da li je i najs idealnija biološka srednja sirovina i glavna sirovina sirovine fermentacije, njegova efikasnost i 8 puta ekvivalent kvasca, mogu znatno povećati proizvodnu brzinu i proizvodnju fermentacije.


Hot Tags: ekstrakt kvasca, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kupovina, niska cijena

Upit